Nadieh - Reisexpert Panama

Net als Costa Rica, is Panama een zeer veelzijdig land, maar in tegenstelling tot Costa Rica lang niet zo toeristisch. Er is nog zoveel te ontdekken in Panama! Ik ben een echte strandliefhebber, en de mooiste stranden zijn hier in overvloed. Van de eilanden van Bocas del Toro, tot de uitgestrekte stranden in Playa Venao, tot de verlaten eilandjes van San Blas.

Rondreis Panama specialist Nadieh

Reizen op maat samenstellen

Nadieh stelde al langer reizen samen die Costa Rica en buurland Panama combineerden. Het aanbod in Panama bleef beperkt tot Panama City en eilandengroep Bocas del Toro. “Een tijdje geleden besloten we om volledige rondreizen door Panama te gaan samenstellen”, zegt Nadieh. “Panama is een fantastisch land dat net zoveel te bieden heeft als Costa Rica. Het wordt alleen nog een stuk minder bezocht en dat maakt het juist zo’n prachtige bestemming. Panama is erg veelzijdig en je kunt er makkelijk op avontuur. Mooie stranden, regenwoud, hippe steden, cultuur: er valt heel veel te ontdekken.”

Liesbet, Panama specialist

Panama is erg veelzijdig en je kunt er makkelijk op avontuur. Mooie stranden, regenwoud, hippe steden, cultuur: er valt heel veel te ontdekken. Ik wil graag reizen bieden die volledig georganiseerd zijn, maar dan helemaal op maat gemaakt. Zo past een reis perfect je en kan alles uit je reis halen wat je zou willen. 

Ontwerp je Panama vakantie op maat

Panama is ideaal om met een huurauto te bereizen. De wegen zijn goed en je komt zo langs de mooiste plekken. Na elke bocht wacht een nieuw fotomoment. Onderweg slaap je in kleinschalige accommodaties, die gerund worden door Panamese families. We werken bovendien samen met lokale gidsen, waardoor je veel leert over de natuur en cultuur in Panama. 

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Nadieh doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Nadieh je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Weet je al welke eilanden je wilt bezoeken?
Een combinatie van onderstaande eilanden is uiteraard ook mogelijk

Plan jouw reis naar Panama

Ben je op zoek naar een bijzondere Panama rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nadieh, de reisexpert in Centraal Amerika. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek.  Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nadieh.

Ondersteuning voor én tijdens je Panama rondreis

Reisexperts Nadieh en Liesbet helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Panama rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Nadieh en Liesbet altijd bereiken. Daarnaast geeft Nadieh je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Panama reis? Samen met Nadieh ontwerp je je individuele rondreis Panama met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Panama zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.