Rondreis Peru

Guido - Reisexpert Peru

Hoi, mijn naam is Guido en samen met Agnes ben ik jouw reisspecialist voor Peru. In 2002 ben ik naar Peru gekomen voor een stage en sindsdien heb ik het hele land doorgereisd. Het contact met de lokale bevolking maakte dit extra bijzonder. Wil je ook zo'n bijzondere reis door Peru maken? Ik maak graag een reisvoorstel langs de meest prachtige plekken! 

Guido reisexpert Peru

Agnes, Peru specialist

Hola! Mijn naam is Agnes, en ik help Guido bij het samenstellen van reizen naar Peru. Begin 2011 heb ik niet alleen mijn hartje aan Guido verloren, maar ook aan Peru. Dat kon ook niet anders, verhuizen naar de Andes was de enige optie om samen te zijn! Vervolgens werd ik besmet met het onvermijdbare Peru-virus en heeft Guido me, mede door zijn werk met de lokale gemeenschappen, vele uithoeken van het land laten zien. Of dit nou met het openbaar vervoer (van gammele overvolle busjes tot achterop een willekeurige vrachtwagen), op de motor of dagenlang lopen was, maakte niet uit: ook ik wilde het allemaal graag zien en meemaken. Van de kust, via de Andes, tot diep in het Amazoneregenwoud, Guido nam me er mee naar toe en ik raakte meer en meer in de ban van de mensen, de cultuur, de geuren en kleuren. Mede dankzij twee geweldige studies in het toerisme, het begeleiden van reizen in Peru, de drang om met mensen te werken en ze de tijd van hun leven te bezorgen, maakt dat ik Guido nu help met het samenstellen van originele reizen naar Peru: iedereen moet kunnen meemaken wat deze unieke bestemming te bieden heeft!

Ontwerp je Peru vakantie op maat

Wat voor soort reiziger je ook bent, Peru heeft altijd iets dat bij je past. Want in Peru vind je de hoge bergen van de Andes, de stomende Amazone, koloniale steden en natuurlijk oude Inca-steden. Machu Picchu is de bekendste Inca-ruïne, maar ook in de Heilige Vallei kun je je hart op Inca-gebied ophalen.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Peru specialisten. Guido en Agnes doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Guido en Agnes je wensen door en zij sturen je een voorstel. 

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind augustus niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Ondersteuning voor én tijdens je Peru rondreis

Reisexperts Guido en Agnes én hun team in Peru helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Peru rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Guido, Agnes en hun team altijd bereiken. Daarnaast geven Guido en Agnes je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Peru

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Peru op Trustpilot of Rondreis.