Peru reisspecialisten

Indie, Peru specialist

Hola, ik ben Indie. Ik was onder de indruk van dit prachtige land sinds ik mijn eerste stap zette op Peruaanse bodem in 2013. Aanvankelijk kwam ik naar Peru om stage te lopen voor mijn studies Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. Eenmaal terug in Europa, kwam de omgekeerde cultuurshock echter hard binnen. Voor mij stond het vast dat ik snel terug ging naar Peru, en ditmaal om er ook echt te gaan wonen. Mijn uitvalsbasis in Peru is Cusco, de voormalige Inca hoofdstad in het hart van de Andes. Het avontuurlijke van buiten de gebaande paden te zwerven gaat nooit vervelen in Peru. Mijn to-do lijstje van wat ik nog wil bezoeken in Peru wordt steeds groter. Hoe meer je ontdekt in dit mooie land, hoe meer je je bewust wordt van wat er nog allemaal te ontdekken valt.
 

Guido, Peru specialist

Hola, mijn naam is Guido. In 2002 kwam ik voor een stage naar Peru. Na enkele maanden was ik al helemaal verliefd op het land, de lokale bevolking en het werk in duurzaam toerisme! Het verschil dat je voor een gemeenschap kunt maken door toerisme echt goed te managen is fantastisch. Voor mij is reizen door Peru het mooist als het de ideale mix biedt tussen de highlights van het land, met alternatieve routes langs onbekende maar speciale plekken: de Better Places van Peru. Peru is zo enorm: er is echt voor iedereen een unieke reis samen te stellen. Dat maakt dit werk zo ontzettend leuk. Wil je naar Peru gaan, laat me dan vooral weten wat je leuk vindt, wat je zoekt en wat je zeker niet wilt missen... Samen met mijn team zal ik je verrassen met een originele reis op maat gemaakt voor jou, waar onze favoriete plekjes van Peru zeker niet in zullen ontbreken. ¡Bienvenidos!

Agnes, Peru specialist

Hola! Mijn naam is Agnes. Begin 2011 heb ik niet alleen mijn hart aan Guido verloren, maar ook aan Peru. Dat kon ook niet anders, verhuizen naar de Andes was de enige optie om samen te zijn! Vervolgens werd ik besmet met het onvermijdbare Peru-virus en heb ik vele uithoeken van het land gezien. Of dit nou met het openbaar vervoer (van gammele overvolle busjes tot achterop een willekeurige vrachtwagen), op de motor of dagenlang lopen was, maakte niet uit: ik wilde het allemaal graag zien en meemaken. Van de kust, via de Andes, tot diep in het Amazoneregenwoud, ik raakte meer en meer in de ban van de mensen, de cultuur, de geuren en kleuren. Mede dankzij twee geweldige studies in het toerisme, het begeleiden van reizen in Peru, de drang om met mensen te werken en ze de tijd van hun leven te bezorgen, werk ik heel graag als reisspecialist: iedereen moet kunnen meemaken wat deze unieke bestemming te bieden heeft!

Ontwerp je Peru vakantie op maat

Wat voor soort reiziger je ook bent, Peru heeft altijd iets dat bij je past. Want in Peru vind je de hoge bergen van de Andes, de stomende Amazone, koloniale steden en natuurlijk oude Inca-steden. Machu Picchu is de bekendste Inca-ruïne, maar ook in de Heilige Vallei kun je je hart op Inca-gebied ophalen.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Peru specialisten. Indie doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter ze kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

 

Ondersteuning voor én tijdens je Peru rondreis

Reisexpert Indie en haar team in Peru helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Peru rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kan je Indie altijd bereiken. Daarnaast geeft Indie je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Peru

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Peru op TrustpilotRondreis of Reviews.