De impact van je Peru reis

Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier maakt, als het op een verantwoorde manier gebeurt. Daarom organiseren we rondreizen door Peru met een focus op duurzaamheid. Zo heb jij een onvergetelijke ervaring en de mensen daar inkomsten uit het toerisme, zonder dat het ten koste gaat van hun leefomgeving. 

Positieve Impact


Bij de positieve impact kijken we onder meer naar de hotels waar onze reizigers slapen, hoeveel gidsen en chauffeurs er aan het werk zijn en welke excursies er geboekt zijn.

Bekijk de impact score

De echte prijs van vliegen

De echte prijs van vliegen

Basisprijs ticket
€1200
Bijdrage klimaat
€469
Bijdrage luchtvervuiling
€198
Echte Prijs
€1867

Tips voor een duurzame Peru reis

Er zijn vele manieren waarop ook jij je reis zo positief mogelijk kan maken. Bekijk al onze tips voor duurzaam reizen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je verzameld om te laten zien hoe je tijdens je reis door Peru prachtige duurzame ervaringen kan opdoen. Zo draag je ook een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen!

Lokale ervaringen

Van reizen word je gelukkig. Je krijgt meer begrip voor andere culturen en je ziet met eigen ogen hoe mooi onze wereld is. Laat je inspireren door ondernemers met een indrukwekkend verhaal. Ga op avontuur met lokale gidsen die de mooiste plekken weten te vinden. Niet alleen de natuur en de bewoners profiteren van een duurzaam reis. Er staat jou als reiziger een onvergetelijke ervaring te wachten. 

Daisy - locals

"Reizen met een sociale onderneming betekent niet alleen een bijzondere ervaring, je mag je er ook nog eens goed bij voelen. Jouw geld wordt namelijk gebruikt om het leven van de gemeenschap die je bezoekt een beetje beter te maken."

Daisy - Impact Manager Better Places
Daisy