Peru reizen op maat

Wat voor reis je ook zoekt, Peru biedt het allemaal. Je kunt bijvoorbeeld een roadtrip maken door het zuiden van het land of een leuke reis met je kinderen. In onze voorbeeldreizen Peru kun je inspiratie opdoen voor jouw rondreis door Peru. Indie, een van onze reisexperts, woont al jaren in Peru, en ook Guido en Agnes hebben jaren in Peru gewoond en helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis op maat. 

Over Peru

Peru is vooral bekend vanwege Machu Picchu, de oude Incastad nabij Cusco. Het Zuid-Amerikaanse land heeft echter meer te bieden. In Peru vind je de hoge bergen van de Andes, de stomende Amazone, koloniale steden en oude Incasteden. In Lima, de hoofdstad, mag je de Peruaanse keuken niet missen. De afgelopen jaren heeft Lima de ene na de andere titel gekregen als het gaat om goed eten en drinken. Verder kun je in Peru veel mooie ervaringen op doen met de lokale bevolking door bijvoorbeeld te verblijven in een homestay of een stadstour met een lokale gids. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Peru met kinderen

Peru is een gemakkelijk land om met het gezin doorheen te reizen. Je kunt veel leren over de Peruaanse cultuur, door bijvoorbeeld bij de locals thuis te slapen, maar ook veel wilde dieren spotten bij de Ballestas eilanden. Extra leuk voor de kinderen. Onze lokale reisexperts helpen je graag met het samenstellen van jou ideale Peru rondreis met het gezin. 

 

Persoonlijke aandacht

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Peru reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!