Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”De reis naar Peru was prachtig, evenwichtig, gevarieerd en indrukwekkend. Op de koffieroute was gids Eloy een zeer sympathieke reisgenoot. Belezen, goed in Engels, behulpzaam en uiterst gezellig. Vooral de homestays hebben veel indruk op ons gemaakt.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”De ondersteuning vooraf, de adviezen over wat wel en niet te doen en hoe lang voor bepaalde onderdelen uit te trekken, alles klopte. Guido en Agnes: SUPER!! We hebben onze hele reis als zeer persoonlijk en zeer warm en hartelijk ervaren.”

Meer Peru reiservaringen?

Benieuwd naar Peru reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Peru.

Plan jouw reis naar Peru

Ben je op zoek naar een bijzondere Peru rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Indie, Guido en Agnes, de reisexperts in Peru. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je reis is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij de reisexpert.

Reiservaringen Peru

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Peru op TrustpilotRondreis of Reviews.

Peru met kinderen

Wil je graag naar Peru reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Peru met kinderen.

Beste reistijd Peru

De beste reistijd voor Peru is in de maanden mei tot en met september. Ook in april en oktober tot en met december kan je prima reizen door Peru. Lees meer over de beste reistijd en wanneer jij de beste reiservaringen in Peru op kan doen. 

Reizigersfoto's

Bekijk hieronder een aantal foto's van reizigers die met ons naar Peru zijn geweest!