Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”We hebben met een auto met chauffeur gereisd, en onze chauffeur reed niet alleen goed, hij was ook een perfecte gids! Hij heeft ons ontzettend veel verteld over het land en wist de beste plekken om onderweg te stoppen. Zijn toewijding was enorm, en het voelt alsof we er een vriend bij hebben.”

Lees hieronder meer Roemenië reiservaringen.

”Better Places is een echte aanrader! Ze zijn flexibel en betrouwbaar en komen alle afspraken stipt na. Ze zijn zorgzaam naar de klant toe en willen echt dat je het fijn hebt. Ze denken met je mee en komen desgewenst met alternatieven. Bovendien zijn ze goed betaalbaar, sterker, goedkoper konden we het zelf niet geregeld krijgen!”

”We hebben ondertussen nogal wat reizen gemaakt. Dat betekent dat we beschikken over een aardig referentiekader. Daarnaast waren we erg uitgebreid in wat we in korte tijd wilden doen en zien. Omdat het makkelijk en prettig communiceren was, er actief door Better Places werd meegedacht, er goede suggesties werden gedaan en door de prima prijs-kwaliteits verhouding zijn we op een ideaal programma uitgekomen. En alle extra’s dankzij een fantastische gids waren de kers op de taart. Dus zonder meer buitengewoon aan te bevelen”

Je kan er overal lekker goedkoop eten en we hebben ons overal zeer welkom gevoeld met de (jonge) kinderen. De kinderen zelf hebben zich nooit verveeld. Ook wij hebben kunnen genieten van de prachtige natuur, kastelen, ruïnes, uitzichten, ... en uiteraard ook het mooie weer!

Plan jouw reis naar Roemenië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Roemenië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Adina, de reisexpert in Roemenië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Adina.

Reiservaringen Roemenië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Roemenië op Trustpilot of Rondreis.

Wandelen in Roemenië: laat je inspireren

Meer lezen over wandelen in Roemenië? Reisbloggers Jessica heeft veel gewandeld in het Roemenië en schrijft erover op haar blog.

Beste reistijd Roemenië

Je plant je reis naar Roemenië het beste in het voor- of naseizoen. Zo vermijd je het drukke hoogseizoen en geniet je van prachtige landschappen. Hier lees je meer over de beste reistijd voor Roemenië.