Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”We hebben een prachtige reis gehad zonder problemen, alles was goed geregeld. Het hotel bij Edinburgh was een verrassing; wat een bijzondere locatie met ontvangst door mannen in Schotse kilt. Dank ook voor de leuke tips, die waren heel bijzonder. We hebben genoten met 50% mooi weer en de tweede helft met echt Schots weer, eigenlijk zoals het hoort.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”In principe geven wij nooit een 10 want vind dat er altijd wel wat verbeterd kan worden, maar in totaliteit zit deze reis en de organisatie er wel dicht tegen aan. Niet alles ging vlekkeloos maar het is door jullie op een correcte wijze en zo snel als mogelijk opgelost. Ook het continue communiceren met ons over de status hebben we als heel prettig ervaren.”

Reiservaringen Schotland

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Schotland op TrustpilotRondreis of Reviews.

Beste reistijd Schotland

De beste reistijd Schotland wordt uiteraard met name bepaald door het weer in Schotland. Daarnaast wil je wellicht graag dat het niet te druk is. Ook voor de bestemming zelf is het beter als het toerisme beter over het jaar gespreid is. Lees hier meer over de beste reistijd Schotland.