Je lokale reisspecialisten in Schotland

"Slainte Mhath, wij zijn Bianca en Henk, de Better Places Schotland specialisten. Onze passie voor Bonnie Scotland is al meer dan 20 jaar geleden begonnen en wij hebben in die jaren voor vele Nederlanders en Vlamingen prachtige reizen samengesteld. Geef ons je wensen door en wij sturen je een voorstel op maat"


 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur in Schotland, een avontuurlijke self-drive wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar luxe en relaxen. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Schotland. Onze reisexpert Henk kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Henk komt al jaren in Schotland en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Schotland naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Schotland

Schotland beslaat het meest noordelijke deel van het eiland Groot-Brittanië, en onderscheid zich van de rest van het Vereningd Koninkrijk door haar eigen gewoontes. De meeste mensen denken direct aan doedelzakken, kilts en whisky, en uiteraard kan je dit in Schotland allemaal terugvinden. Door de cultuur, maar ook zeker de natuur, trekt het vele toeristen. In Schotland vind je alle ingrediënten voor een actieve vakantie. Er zijn talloze natuurgebieden waar je over heuvels en bergen door de lege valleien langs meren en verlaten ruïnes van kastelen loopt. De mogelijkheden zijn eindeloos.