Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

"Wij hebben genoten van een hele mooie rondreis op Sicilië. Mooie kleinschalige accommodaties, heerlijk rustig gelegen, schone appartementen en vriendelijke mensen, en dat alles ver van het massa toerisme, heerlijk!"

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

"Wij hebben een heel fijne, leuke en goede reis gemaakt over Sicilië. Wij waren verrast hoe groot Sicilië is, hoe afwisselend met prachtige natuur en heel veel cultuur."

Plan jouw reis naar Sicilië

Ben je op zoek naar een bijzondere Sicilië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mario, de reisexpert op Sicilië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mario.

Reiservaringen Sicilië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Sicilië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Sicilië met kinderen

Wil je graag naar Sicilië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis over dit mooie eiland? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met lokale reisexpert Mario, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Sicilië met kinderen.

Beste reistijd Sicilië

Hou voor de mooiste Sicilië ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Sicilië is in de maanden maart t/m juni en september t/m oktober. Lees meer over de beste reistijd Sicilië.