Sicilie specialisten Mario en Marian

Plan jouw reis naar Sicilië

Ben je op zoek naar een bijzondere Sicilië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mario, de reisexpert op Sicilië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mario.

Mario - reisexpert Sicilië

Hallo, ik ben Mario en samen met Marian stel ik graag een reis op maat voor je samen over het Italiaanse eiland Sicilië, mijn thuis. Ik verwelkom je graag op Sicilië waar je zal overnachten in unieke accommodaties en het echte Sicilië zal proeven.

Sicilië reisspecialist Mario

Marian, je Sicilië specialist

Tijdens haar studie in Nederland ontmoette ze Mario, een echte Siciliaan. Na jaren in Nederland gewoond te hebben, gingen ze samen naar Sicilië om daar samen met hun drie kinderen te gaan wonen. "De pindakaas staat hier gewoon op tafel en we doen veel met de fiets. Dat zijn toch dingen die we vanuit Nederland hebben meegenomen." Inmiddels zijn ze helemaal gesetteld op het Italiaanse eiland en is de cannolo niet van tafel weg te slaan. Juist deze mix van Nederland en Sicilië maakt hun zo'n goed team. "We adviseren altijd om de tijd te nemen voor een rondreis, juist door op rustig tempo het eiland te verkennen, leer je meer over de cultuur en kom je tot rust." Wil jij ook de diversiteit van Sicilië ontdekken? Marian helpt je graag met het samenstellen van een unieke rondreis.

Ontwerp je Sicilië vakantie op maat

Het Italiaanse eiland Sicilië is een fantastische keuze voor een unieke rondreis. Met een oppervlakte van meer dan zestig procent van Nederland en ruim 6 miljoen inwoners is het niet een klein eiland. De Etna vulkaan, prachtige natuurgebieden en gezellige kustplaatsjes zorgen er voor dat er voor iedereen wat te vinden is op Sicilië. Ook voor een rondreis met kinderen is Sicilië uitermate geschikt. Daarnaast zijn er prachtige wandelroutes samen te stellen voor de wandelliefhebber.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Mario doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind augustus niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Reizen naar Sicilië met kinderen

Wil je op vakantie naar Sicilië met kinderen? Dat kan! Sicilië is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Mario, onze lokale reisspecialist, helpt je graag om een mooie familiereis naar Sicilië samen te stellen.

Reiservaringen Sicilië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Sicilië op Trustpilot of Rondreis.