Sicilie specialisten Mario en Marian

Plan jouw reis naar Sicilië

Ben je op zoek naar een bijzondere Sicilië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mario, de reisexpert op Sicilië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mario.

Mario, je Sicilië specialist

Met hart en ziel werkt Mario aan het samenstellen van unieke reizen door Sicilië. "We gaan altijd op zoek naar de onbekende plekjes en creëren bijzondere ontmoetingen met de locals." Samen met zijn vrouw is Mario vaak te vinden bij de accommodaties die ze aanbieden. "We houden het contact warm, op de Siciliaanse manier door echt contact te maken met de eigenaren. Op die manier kunnen we de beste service leveren en hebben we vrienden op heel het eiland." De natuur, de zee, de kleurrijke plaatsen en natuurlijk het eten en drinken zijn de dingen waar hij zo van houdt. Voeg daar de spontaniteit, trots en gastvrijheid aan toe van de mensen op het eiland en je hebt geen reden meer om nee te zeggen tegen Sicilië. "Ik help je graag met het samenstellen van een unieke rondreis die alle facetten van Sicilië laat zien."

 Onze reisexpert Sicilië, Mario, vertelt waarom toeristen vaak direct verliefd worden op dit bijzondere Italiaanse eiland: Sicilië is de perfecte mix van natuur en cultuur!

Marian, je Sicilië specialist

Tijdens haar studie in Nederland ontmoette ze Mario, een echte Siciliaan. Na jaren in Nederland gewoond te hebben, gingen ze samen naar Sicilië om daar samen met hun drie kinderen te gaan wonen. "De pindakaas staat hier gewoon op tafel en we doen veel met de fiets. Dat zijn toch dingen die we vanuit Nederland hebben meegenomen." Inmiddels zijn ze helemaal gesetteld op het Italiaanse eiland en is de cannolo niet van tafel weg te slaan. Juist deze mix van Nederland en Sicilië maakt hun zo'n goed team. "We adviseren altijd om de tijd te nemen voor een rondreis, juist door op rustig tempo het eiland te verkennen, leer je meer over de cultuur en kom je tot rust." Wil jij ook de diversiteit van Sicilië ontdekken? Marian helpt je graag met het samenstellen van een unieke rondreis.

Ontwerp je Sicilië vakantie op maat

Het Italiaanse eiland Sicilië is een fantastische keuze voor een unieke rondreis. Met een oppervlakte van meer dan zestig procent van Nederland en ruim 6 miljoen inwoners is het niet een klein eiland. De Etna vulkaan, prachtige natuurgebieden en gezellige kustplaatsjes zorgen er voor dat er voor iedereen wat te vinden is op Sicilië. Ook voor een rondreis met kinderen is Sicilië uitermate geschikt. Daarnaast zijn er prachtige wandelroutes samen te stellen voor de wandelliefhebber.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Mario doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Mario of Sandra je wensen door en ze sturen je een voorstel op maat.

 

Reizen naar Sicilië met kinderen

Wil je op vakantie naar Sicilië met kinderen? Dat kan! Sicilië is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Mario, onze lokale reisspecialist, helpt je graag om een mooie familiereis naar Sicilië samen te stellen.

Reiservaringen Sicilië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Sicilië op TrustpilotRondreis of Reviews.