Ruud - Reisexpert Slovenië

Ik heb antropologie gestudeerd waarbij ik mij specialiseerde in de zuidwestelijke Balkan. Regelmatig ben ik als begeleider van culturele rondreizen of bergwandeltochten onderweg in mijn geliefde Slovenië. Als ervaren reiziger en reisspecialist ken ik Slovenië door en door.

Reisspecialist Slovenië Ruud

Melissa, je Slovenië specialist

"Door mijn tweetalige opvoeding, een Nederlandse moeder en een Kroatische vader, voelde ik mij altijd thuis in beide landen. Een passie ontwikkelde ik voor de Kroatische en Sloveense cultuur en natuur tijdens mijn studie ‘duurzaam toerisme’ waarbij ik de theorie van de Wageningse Universiteit, op mijn eigen boerderij in Istrië in praktijk kon brengen. Mijn kennis en passie voor deze omgeving geef ik graag door aan de reizigers van Better Places die dit gedeelte van de wereld een stukje beter willen leren kennen. Om deze ervaring zo bijzonder mogelijk te maken, kijk ik naar duurzame initiatieven, kleinschalige verblijven (zoals mijn boerderijtje) en lokale excursies. Benieuwd naar zo’n unieke duurzame reis? Vraag dan een voorstel bij mij aan!"

Fietsen in Slovenie - excursie

Ontwerp je Slovenië vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Ruud doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Ruud of Nejc je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Slovenië rondreis

Reisexperts Ruud & Melissa helpen je graag bij het uitstippelen van je ideale Slovenië rondreis. Tijdens je reis zijn lokale reisexperts Barbara & Andrej je steun en toeverlaat. Je kunt hen altijd bereiken tijdens de reis. Daarnaast geven Ruud en Melissa je vooraf aan de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Je eigen Slovenië rondreis
Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Slovenië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ruud, onze lokale Slovenië specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Slovenië reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Slovenië of de beste reistijd Slovenië.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Slovenië reis? Samen met Ruud ontwerp je je individuele rondreis Slovenië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Slovenië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Slovenië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Slovenië op TrustpilotRondreis of Reviews.