Ruud - Reisexpert Slovenië

Ik heb antropologie gestudeerd waarbij ik mij specialiseerde in de zuidwestelijke Balkan. Regelmatig ben ik als begeleider van culturele rondreizen of bergwandeltochten onderweg in mijn geliefde Slovenië. Als ervaren reiziger en reisspecialist ken ik Slovenië door en door.

Reisspecialist Slovenië Ruud

Ontwerp je Slovenië vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Ruud doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Ruud je wensen door en hij stuurt je een voorstel. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina voor reisideeën voor een individuele reis naar Slovenië.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Ondersteuning voor én tijdens je Slovenië rondreis

Reisexpert Ruud helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Slovenië rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Ruud altijd bereiken. Daarnaast geeft Ruud je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Je eigen Slovenië rondreis
Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Slovenië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ruud, onze lokale Slovenië specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Slovenië reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Slovenië of de beste reistijd Slovenië.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Slovenië reis? Samen met Ruud ontwerp je je individuele rondreis Slovenië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Slovenië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Slovenië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Slovenië op Trustpilot of Rondreis.