Reisexpert Suriname

Lizet - Reisexpert Suriname

"Bijzonder in Suriname is dat er bijna overal Nederlands wordt gesproken en je daardoor echt persoonlijk in contact kan komen met de lokale bevolking. In het samenstellen van een reis gaat mijn voorkeur uit naar kleinschalige guesthouses, resorts en vakantiehuisjes die er qua sfeer, persoonlijk contact en verzorging uitspringen."

Reisexpert Suriname

Ontwerp je Suriname vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Lizet doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Lizet je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Suriname rondreis

Reisexpert Lizet helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Suriname rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens je vakantie. Tijdens de reis kun je Lizet of een van haar collega’s altijd bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies. Meer Suriname tips? Lees de blogs over Suriname op de blog van Corners of the world.

Reiservaringen Suriname

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Suriname op TrustpilotRondreis of Reviews.