Reiservaringen Suriname

Duurzame reis Suriname

Bekijk de favoriete reisroute door dit Zuid-Amerikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 24 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Suriname reis 

Reizen op maat

Of je nou op zoek bent naar de ongerepte jungle, bergen of een exotische mix van culturen, in Suriname heb je het alle drie. Daarom is een reis naar dit prachtige land altijd veelzijdig. In onze voorbeeldreizen Suriname kan je ideeën opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Lizet kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Lizet woont in Suriname en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Suriname naar wens te maken. Bekijk onze Suriname reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Suriname

In Suriname is veel Nederlandse historie te vinden. Wil je meer van de geschiedenis leren? Fiets dan naar oude plantages zoals Mariënbosch en koffieplantage Peperpot en ga op stap met een lokale gids die je alles vertelt over de koloniale architectuur en Nederlandse forten. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de avontuurlijke Surinaamse jungle. Daar spot je unieke flora en fauna. Voor meer avontuur kun je ervoor kiezen om in een tentje te slapen in het hart van de jungle.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Familiereis

Zoek je een unieke bestemming om naartoe te reizen met kinderen, dan is Suriname een goede keuze. In Suriname kun je ontspannen reizen door de goede combinatie tussen georganiseerde tours en rustmomenten. Daarnaast zijn er tijdens onze Suriname reizen veel mogelijkheden om te zwemmen bij mooie, kleinschalige accommodaties. Bovendien spreekt de bevolking Nederlands, waardoor ook kinderen makkelijk in contact komen met de locals. 

Persoonlijke aandacht

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Suriname reis is onze reisexpert makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!