Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”We hebben een fantastische reis gemaakt door een prachtig land Suriname. Lizet van Better places heeft mooie plekjes voor ons en onze kinderen uitgezocht. Het was heel bijzonder om op best afgelegen plaatsen in je eigen taal te horen hoe mensen leven. We hebben veel dieren van dichtbij bekeken, veel gevaren in een korjaal en lekker gegeten.

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Fantastisch land en fantastische trips gedaan, ingevuld door Better Places maar rekening gehouden met onze wensen en alles was strak geregeld, geen onduidelijkheden, alle afspraken zijn nagekomen, fijne, kundige gidsen gehad, goede chauffeurs, fantastische koks en heel prettige onderkomens en slaapplekken"

Meer Suriname reiservaringen lezen?

Benieuwd naar Suriname reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van anderen die een rondreis gemaakt hebben door Suriname.

Plan jouw reis naar Suriname

Ben je op zoek naar een bijzondere Suriname rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Lizet, de reisexpert in Suriname. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Lizet.

Reiservaringen Suriname

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Suriname op TrustpilotRondreis of Reviews.

Suriname met kinderen

Wil je graag naar Suriname reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek.  Bekijk hier onze voorbeeldreis Suriname met kinderen.

Beste reistijd Suriname

De beste reistijd voor Suriname is in februari en maart, en van augustus tot en met oktober. Lees meer over de beste reistijd Suriname.