Thailand rondreis - 100% op maat

Regel je individuele rondreis rechtstreeks met een lokale expert

Maak kennis met Seb, de lokale reisprofessional die in Thailand woont. Hij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met hem je rondreis kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Lees meer

thailand reizen

Geef Seb je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.
Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan hieronder de reisideeën.

Voorbeelden Thailand reizen

Thailand – Hoogtepunten

Bezoek de hoogtepunten en maak kennis met de Karen bevolking.
18 dgn vanaf €1250,- pp. (€69,- per dag)

Thailand – Ongerept

Ervaar cultuur en natuur en bezoek platteland, steden en eilanden.
21 dgn vanaf €1635,- pp. (€78,- per dag)

“Ik heb samen met Seb, de lokale reisagent van Better Places mijn reis in elkaar gezet. Communicatie per mail verliep heel soepel.”

 

Lees meer reiservaringen

thailand reizen

Beste reistijd, excursies en overnachtingen

Fair en groen

Meet the locals

China reizen

Volg een kookcursus in Bangkok

De Thaise keuken wordt wereldwijd geroemd om haar heerlijke gerechten. Volg een kookcursus en leer je hoe je zelf bekende gerechten als Thaise curry en pad thai kunt bereiden. De workshop begint met een bezoek aan een lokale markt en vervolgens ga je aan de slag achter je eigen gasstel. Uiteraard kun je aan het einde van de workshop genieten van wat jij bereid hebt!

Fietsen in Bangkok

Fietsen in Bangkok is een van de leukste manieren om de Thaise hoofdstad te leren kennen. Met een lokale gids maak je een tour door de groene long van Bangkok: het schiereiland Bang Krachao. Dit serene stukje Bangkok is autoluw en bestaat grotendeels uit jungle, waterwegen en smalle fietspaadjes. Fiets langs kleine tempels, eethuisjes, door een heerlijk park en naar een drijvende markt die nog niet door toeristen ontdekt is.

China reizen
China reizen

Bezoek bergdorpen

In het Noorden van Thailand kun je veel bijzondere bergvolkeren bezoeken, zoals de Hmong, de Yao, de Lahu, de Akha, de Lisu en de Karen. Onder de Karen valt ook de subgroep de Kayan, herkenbaar aan de ringen om hun nek. De bergvolkeren hebben ieder hun eigen authentieke cultuur.

Op zoek naar een unieke reis en geen tijd om zelf je reis samen te stellen? Geef Seb je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Inspiratie en ervaringen

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* indicates required

Je bent succesvol ingeschreven!