Thailand reizen op maat

Als je aan Thailand denkt, denk je aan tempels, drijvende markten, bruisende steden, prachtige eilanden en een spectaculaire natuur. In Thailand valt er meer dan genoeg te doen! Onze lokale reisexpert Seb kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Seb heeft jarenlang in Thailand gewoond en kent de bestemming heel goed. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Thailand naar wens te maken. Bekijk onze Thailand reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis met hulp van Seb.

Waarom Thailand?

Als je aan Thailand denkt, denk je aan de bruisende stad Bangkok: een stad vol tempels, drukke markten, goede accommodaties en lekker eten. Na Bangkok ligt heel Thailand voor je open. Neem bijvoorbeeld de trein naar Ayutthaya en huur daar een fiets om de oude tempelstad te verkennen. Of reis naar de River Kwai, waar je overnacht in een drijvend hotel op bamboevlotten. Ontdek daarna het noorden van Thailand, met de bruisende stad Chiang Mai, de oude tempelstad Sukhothai en natuurlijk de bergachtige omgeving. Ben je gek op wandelen, maak dan zeker een trekking. Je kunt mooie meerdaagse trekkings boeken, bijvoorbeeld in de omgeving van Mae Hong Son, waarbij je ’s avonds overnacht in een homestay bij lokale bergstammen. In het zuiden van Thailand kun je heerlijk ontspannen aan diverse witte stranden.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Thailand reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Thailand reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!