Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

“Nadat we onze wensen met Seb hadden gedeeld heeft hij er weer een fantastisch voorstel van gemaakt. Het is heerlijk dat hij zo goed rekening houdt met je wensen, dat hij, zelfs last minute, nog even informeert als er boekingen niet helemaal meer overeenstemmen met wat we hadden afgesproken. Dat je dan alsnog wijzigingen mag aanbrengen, dat maakt dat je met een heel goed gevoel op reis kan.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

“De expert van Better Places heeft goed naar onze wensen geluisterd, en samen met zijn eigen suggesties een geweldige rondreis voor ons samengesteld door Thailand. Het werd een reis met stad, natuur, cultuur en strand/zwembad. Bij aankomst in Bangkok werden we eerst ontvangen op het lokale kantoor van Better Places, wat prettig was en goed voor het vertrouwen. Alle transfers en reisgidsen stonden klaar op het afgesproken tijdstip, de lokale partners die men gebruikt zijn dus erg betrouwbaar. Uiteindelijk hebben we geweldig van onze vakantie genoten en zijn we qua planning compleet ‘ontzorgt’.”

Plan jouw reis naar Thailand

Ben je op zoek naar een bijzondere Thailand rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Seb, de reisexpert in Thailand. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Seb.

Reiservaringen Thailand

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Thailand op TrustpilotRondreis of Reviews.

Thailand met kinderen

Wil je graag naar Thailand reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Thailand met kinderen.

Beste reistijd Thailand

Hou voor de mooiste Thailand ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Thailand is in de maanden november t/m februari. Ook in de overige maanden kan je prima reizen door Thailand. Lees meer over de beste reistijd Thailand.