De ene dag sta je in het bruisende Bangkok op een drukke markt, de volgende dag fiets je op je gemak langs oude tempels in Ayutthaya. Je kunt heerlijk relaxen op een wit droomstrand, maar ook trekkings maken door de groene bergen. Kies voor een kleinschalig luxe hotel of juist voor een bijzondere homestay. Thailand heeft elke reiziger iets speciaals te bieden en dat maakt een individuele rondreis Thailand een prachtige ervaring.

Reizen is meer dan het afvinken van hoogtepunten

Ontvang een voorstel op maat

Geef Seb je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Klimaatimpact

De gemiddelde uitstoot van een retourvlucht naar Thailand (Bangkok) is 6200kg CO2e (Bron: Atmosfair). 

Bekijk de klimaatimpact van onze reizen

De echte prijs van vliegen
  • Gemiddelde prijs retourticket € 750,-
  • Bijdrage klimaatverandering € 409,44
  • Bijdrage luchtvervuiling € 172,99
  • Echte prijs vliegticket € 1.332,43

Lees meer over de echte prijs van vliegen.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Thailand maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Voorkom overtoerisme en kies voor de minder bekende plekken in Thailand

Reisadvies Thailand

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Thailand. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Thailand

rondreis-thailand

Beste reistijd Thailand

Rondreizen in Thailand

Leer de Thaise cultuur kennen

Wil je meer leren over de Thaise cultuur? Dat kan! Leer bijvoorbeeld Thais koken in Bangkok of Chiang Mai, of slaap een nachtje in een homestay. De gastvrije Thai laten je graag kennis maken met hun manier van leven.

Lekker eten in Thailand

Thailand is wereldberoemd vanwege haar streetfood cultuur. Tijdens je rondreis Thailand kun je er niet omheen; lekker eten is overal. Wil je alle smaken van de Thaise keuken leren kennen? Volg dan een kookworkshop of ontdek traditionele streetfood tijdens een streetfood tour in Bangkok.

Duurzaam reizen Thailand

Thailand is een populair vakantieland. Om te zorgen dat er niet teveel druk op bekende plaatsen komt te staan, is het belangrijk dat het toerisme in het land gespreid wordt. Je kunt daar je steentje aan bijdragen door ook minder beroemde plaatsen aan te doen. Ontdek bijvoorbeeld het weinig bezochte oosten van Thailand, met haar schitterende tempels en natuurparken. Kies één van de kleinere eilanden en slaap daar in een kleinschalige, lokaal gerunde accommodatie. Nog een tip: neem de trein in plaats van binnenlandse vluchten. Door overland te reizen leer je Thailand echt kennen en kom je makkelijk op plaatsen die andere reizigers niet weten te vinden.

Thailand reizen met kinderen

Wil je graag een verre reis maken met je kinderen? Dan is een familiereis Thailand een aanrader. Thailand biedt volop afwisseling, je overnacht er in comfortabele hotels en je kunt je reis zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Ook af en toe een rustdag inplannen is er geen enkel probleem. Onze lokale reisspecialist Seb heeft volop ervaring met het organiseren van een rondreis Thailand met kinderen en hij helpt je graag om jullie droomreis op maat samen te stellen.

Rondreis Thailand zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Thailand zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Seb, de reisexpert ter plaatse, en hij stuurt je een voorstel op maat.

Ondersteuning voor én tijdens je Thailand rondreis

Reisexpert Seb helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Thailand rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Seb altijd bereiken. Daarnaast geeft Seb je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Veelgestelde vragen Thailand

Wat is de ideale reistijd voor een reis naar Thailand?

Kun je een directe vlucht boeken naar Thailand?

Wat zijn de mooiste stranden van Thailand?

Is Thailand een geschikte bestemming voor kinderen?