Seb - Reisexpert Thailand

"Sawadee, mijn naam is Seb en samen met Dave en Eric ben ik je Thailand specialist. Thailand heeft mijn hart gestolen en ik heb jarenlang met heel veel plezier in Bangkok gewoond. Graag stel ik een reis op maat voor je samen door het bijzondere Thailand."

Seb ist unser Reisespezialist ür Thailand

Ontwerp je rondreis op maat met de Thailand specialist

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. De reisspecialist Seb helpt je graag verder om jouw ideale Thailand rondreis samen te stellen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Seb, Dave en Eric doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Dave, je Thailand specialist

Al jarenlang is Dave gek op reizen. In 2000 bezocht hij voor het eerst Thailand. "Ik werd direct verliefd op dit prachtige land en besmet met het Thailand-virus. Na deze keer ben ik elk jaar teruggegaan." Tijdens een vakantie in 2011 vond hij een baan bij een reisbureau in Bangkok en nog geen 2 maanden later verhuisde hij definitief naar Thailand. "Reizen is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grootste hobby. Als ik niet aan het werk ben, trek ik er dan ook graag zelf op uit!" De mooiste plekjes volgens Dave? "De voormalige hoofdstad Ayutthaya, het niet-toeristische Singburi, Khanom (een 'hidden gem' in het zuiden) en natuurlijk de 'Big Mango', oftewel Bangkok. Hier kan ik uren rond slenteren, altijd op zoek naar nieuwe verrassingen!"

Eric - Reisexpert Thailand

Hoi, mijn naam is Eric en ik werk samen met Seb en Dave. Na jaren reizen door Zuidoost-Azië, wilde ik niets liever dan daar wonen. Sinds 2013 woon ik in Thailand en met al die mooie tropische stranden, lekker eten en goed weer, verveel ik mij nog lang niet! Ik stel graag een reis op maat voor je samen.

Reisspecialist Laos - Eric

Better Places is een echte aanrader! Ze zijn flexibel en betrouwbaar en komen alle afspraken stipt na. Ze zijn zorgzaam naar de klant toe en willen echt dat je het fijn hebt. Ze denken met je mee en komen desgewenst met alternatieven. Bovendien zijn ze goed betaalbaar, sterker, goedkoper kun je het zelf niet geregeld krijgen!

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Thailan zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met onze lokale specialist die ervaring heeft met Thailand maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Seb je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Reisadvies voor én tijdens je Thailand rondreis

Reisexpert Seb helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Thailand rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Seb en zijn team te allen tijde bereiken. Daarnaast geeft Seb je zijn eigen tips voor leuke restaurantjes en café’s tijdens je rondreis.

Thailand specialist: Gemak en garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is, leg je het vast via het boekingsformulier op onze site. Gemakkelijk: je betaalt in euro’s op de Triodos rekening van Better Places in Nederland. Daarnaast biedt Better Places nog meer financiële zekerheid: we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Reiservaringen Thailand

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Thailand op Trustpilot of Rondreis.