Reisexpert Argentinië

Gwendeline - Reisexpert Argentinië

Met mijn reiservaringen, studie en kennis van Argentinië ben ik de reiswereld in gestapt, heb ik mijn eigen reisburo geopend en ben ik je Argentinie specialist. Het is een leuke uitdaging om elke keer weer een persoonlijke draai aan de reis te geven om deze helemaal af te stemmen op de wens van de reiziger.

Reisexpert Argentinië_Gwendeline

Iris, je Argentinië specialist

Argentinië heeft zoveel verschillende landschappen; gletsjers, watervallen, canyons, zoutvlaktes, bergen en meren. De fanatieke wandelaar kan zijn hart ophalen hier, maar ook de culinaire fijnproever zal op en top genieten. De bevolking is echt warm en behulpzaam. Begin 2011 verhuisde ik naar Argentinië en werk ik met veel plezier in de reisbranche. Laat me weten wat belangrijk is voor je droomreis naar Argentinië, zodat we die samen kunnen gaan plannen. Hasta pronto!

Ontwerp je individuele rondreis Argentinië op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Onze Argentinië specialist doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Gwendeline je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Argentinië rondreis

Argentinië specialist Gwendeline helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Gwendeline altijd bereiken. Daarnaast geeft Gwendeline je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Argentinië

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Argentinië op TrustpilotRondreis of Reviews.