Argentinië reizen op maat

Voor een rondreis met veel natuur is Argentinië de juiste bestemming om naartoe te gaan. Argentinië, gelegen in Zuid-Amerika, heeft alles: in het noorden vind je woestijnen en de grootste watervallen ter wereld en in het zuiden kun je indrukwekkende gletsjers en bergen bezoeken. In onze voorbeeldreizen Argentinië kan je ideeën opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Gwendeline kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Gwendeline woont al jaren in Argentinië en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Argentinië naar wens te maken. Bekijk onze Argentinië reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Argentinië

Argentinië staat vooral bekend om de prachtige natuur. De lange kustlijn met een aantal zandstranden, de bijzondere dieren in het water zoals zeehonden en pinguins, de Iguazu watervallen en de vele nationale parken maken Argentinië uniek. Dat is echter niet alles wat het land te bieden heeft. Je kunt er ook de tango leren dansen óf genieten van de heerlijke wijnen die er vandaan komen. Daarnaast kun je door Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili, goed rondreizen met een huurauto. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Argentinië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!