Sigrid en Koen - Reisexperts Colombia

"Colombia en haar inwoners hebben ons hart gestolen. De mensen zijn zo vriendelijk en gastvrij. Ze zijn echt trots dat je naar hun land komt en interesse toont in de cultuur. Ze laten je met liefde en overgave alles zien en proeven. Daarom houden wij zo van Colombia. We willen je dolgraag dit mooie land laten zien en ervaren."

Rondreis Colombia

Maak kennis met Sigrid

Mucho gusto! Mijn naam is Sigrid en ik werk als Colombia reisspecialist. Na mijn opleiding in orthopedagogie, mocht ik werken in een stichting voor kansarme kinderen in Bogotá. En sindsdien heeft Colombia mijn hart gestolen. Ik werd voornamelijk verliefd op de warmte die de Colombianan uitstralen en op de ongelofelijke veelzijdigheid van Colombia; van de vlaktes in Los Llanos tot de Sierra Nevada van Santa Marta. Ik kijk nog steeds vol verwondering naar de bergen om me heen en besef elke dag wat een geluksvogel ik ben om hier te mogen vertoeven. Het heerlijkste vind ik een weekendje weg, ergens midden in de natuur in de koffiestreek of aan de kust, om opnieuw een stukje Colombia te verkennen.

Maak kennis met Koen

Hola, ik ben Koen en ik ben jouw Colombia reisspecialist. Na een tijdje door Zuid-Amerika gereisd te hebben, heb ik in 2014 van Colombia mijn thuis gemaakt. Ik kan niet wachten om mijn liefde voor dit geweldige land met je te delen. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de prachtige natuur, culturele ontdekkingen wilt doen of gewoon wilt ontspannen, ik kijk ernaar uit om een reisplan op maat voor je samen te stellen. Laat me weten wat je verwachtingen en wensen zijn, en samen creëren we een onvergetelijke Colombiaanse ervaring.

Ontwerp je Colombia vakantie op maat

Colombia, een kleurrijke bestemming voor natuur- én cultuurliefhebbers! Maak kennis met de lokale bevolking, ontdek de prachtige natuur en struin door de koloniale steden. Deze veelzijdige bestemming heeft het allemaal.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Sigrid en Koen doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Sigrid en Koen je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Colombia rondreis

Reisspecialisten Sigrid en Koen helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Colombia rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je ze altijd bereiken. Daarnaast geven ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Plan jouw reis naar Colombia

Ben je op zoek naar een bijzondere Colombia rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sigrid en Koen, de reisspecialisten in Colombia. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sigrid en Koen.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Colombia rondreis? Samen met Sigrid en Koen ontwerp je je individuele rondreis Colombia met net dat beetje extra. Zo wordt je Colombia rondreis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Colombia zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Colombia

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Colombia op TrustpilotRondreis of Reviews.