Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Wat een geweldig land is Colombia, wat een hartelijke mensen en wat een super afwisselende en perfect georganiseerde reis! Elke dag weer nieuwe avonturen waarvan we optimaal konden genieten omdat verder alles klopte. Hotels met elk hun eigen charme en prima vervoer. Gidsen die elk op hun eigen manier authentiek en betrokken waren. Ze hadden alle tijd en we namen vaak aan het eind van de dag afscheid als vrienden.”

Lees hieronder meer Colombia reiservaringen.

Sigrid heeft met ons een hele mooie reis samengesteld. Bijzondere plekjes met altijd een hotel(letje) met charme. Vervoer was goed geregeld, taxi’s steeds mooi op tijd. We hebben paard gereden in een schitterend omgeving, geraft, gezwommen bij een waterval, een koffietour gehad en in een band de rivier afgedreven tot aan de zee, fantastisch. Allemaal goed geregeld. Dus als je de kans hebt… doen!

Meer Colombia ervaringen lezen?

Benieuwd naar Colombia ervaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van twee gezinnen die een rondreis gemaakt hebben door Colombia.

Plan jouw reis naar Colombia

Ben je op zoek naar een bijzondere Colombia rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sigrid en Koen, de reisspecialisten in Colombia. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sigrid en Koen.

Reiservaringen Colombia

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Colombia op TrustpilotRondreis of Reviews.

Colombia met kinderen

Wil je graag naar Colombia reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek.  Bekijk hier onze voorbeeldreis Colombia met kinderen.

Beste reistijd Colombia

Hou voor de mooiste Colombia ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd Colombia is van december tot en met februari, of van juli tot en met september. Lees meer over de beste reistijd Colombia.