Duurzame reis Colombia

Bekijk de favoriete reisroute door dit Zuid-Amerikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 24 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Colombia reis 

Colombia reizen op maat

Colombia heeft het allemaal: een prachtige natuur, bergen, woestijnen én witte bountystranden. Wat wil je als reiziger nog meer? In onze voorbeeldreizen Colombia kan je ideeën opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Sigrid kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Sigrid woont in Colombia en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Colombia naar wens te maken. Bekijk onze Colombia reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Colombia

Colombia is het land van veel gezichten. Je komt er oerwouden, mangroven, een woestijn, veel kleurrijke kunst en kleine bergdorpjes tegen. Door de lange kustlijn met zandstranden en prachtig blauw water kun je er ook watersporten uitoefenen. Daarnaast staat Colombia natuurlijk bekend om de productie van koffie. Tijdens je rondreis kun je dan ook een van de fairtrade-koffieplantages bezoeken. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Colombia met kinderen

Door te kiezen voor privévervoer kun je gemakkelijk met het gezin door Colombia reizen. Ontdenk de authentieke regio Santander voor zijn architectuur, het heerlijke eten, het fijne klimaat en vele avontuurlijke sporten die je daar kunt beoefenen. Onze reisexpert heeft veel ervaring met het organiseren van familiereizen en helpt je hier graag bij. 

 

Persoonlijke aandacht

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Colombia reis is onze reisexpert makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!