Judith - Reisexpert Fins Kuusamo

Hei! Mijn naam is Judith en samen met mijn gezin ben ik in 2017 naar Finland verhuisd op zoek naar een meer duurzame en op de natuur gebaseerde levensstijl. Ons doel is gasten de mogelijkheid bieden om het leven in het hoge noorden, vlakbij de poolcirkel, te ervaren en meer te weten te komen over de traditionele manier van leven van de Sami. Als ervaren outdoor-specialist weet ik hoe ik de avontuurlijke reiziger net even dat beetje meer kan bieden.

Fins Kuusamo specialist Judith

Plan jouw reis naar Finland

Ben je op zoek naar een bijzondere Finland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Finland. Kimmo, Judith of Marja maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Finland specialisten.

 Judith's regio

  • Kuusamo

Avontuurlijke reizen in de buitenlucht

Ik zie mezelf echt als een outdoor-specialist met een grote dosis kennis en ervaring als het gaat om avontuurlijke reizen in de buitenlucht. Ik heb als kliminstructrice bij defensie gewerkt, maar heb ook veel gereisd en gewerkt in onder meer Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Mijn ervaringen hebben mij geleerd hoe ik de avontuurlijke reizigers nét even dat extraatje kan bieden.

Een verborgen parel in de wildernis

De lake Cabin ligt aan de oevers van het Kitkameer, een van Europa's grootste zoetwaterbronnen en een verborgen parel midden in de natuur. De school ligt midden in deze prachtige natuur, maar op slechts 15 minuten rijden van Ruka, de nummer 1 (winter)reisbestemming van Finland. Kom en verblijf bij ons midden in de natuur en geniet van alles wat het te bieden heeft. Onze comfortabele en traditionele kamers bieden de perfecte setting voor een ontspannen vakantie, terwijl onze meren, nationale parken en het skigebied volop mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten.

Land van de nationale parken

Gelegen te midden van vier nationale parken kun je rustig stellen dat er hier natuur- en outdoor mogelijkheden te over zijn. 
Een van die parken is Rukajarvi National Park, met ongerepte meren, besneeuwde heuvels en kilometers lange wandelpaden en routes. Een ander populair park is Oulanka National Park, bekend om zijn ruisende rivieren, woeste watervallen en dichte bossen.

Beide parken zijn perfect voor wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers en bieden volop mogelijkheden om elanden, beren en andere wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. In de winter zijn de parken ideaal voor langlaufen , skiën, snowboarden maar ook om even te knuffelen met rendieren. Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je komt, Ruka zal je betoveren en verbazen met haar ongerepte schoonheid.

Ontwerp je vakantie in Fins Kuusamo op maat

De natuur in Finland is ongerept en puur. Hier kun je nog uren dwalen rond meren en in bossen zonder iemand tegen te komen. Misschien spot je wel een bruine beer, een lynx of een eland.  

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Judith doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Kimmo, Judith of Marja je wensen door en ze sturen je een voorstel op maat.

Voorstel op maat

Ondersteuning voor én tijdens je Finland rondreis

Fins Kuusamo specialist Judith helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Finland rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de reis. Tijdens de reis kun je Judith altijd bereiken. Daarnaast geeft Judith je tijdens de reis graag tips over de mooiste plekken en de leukste excursies.