Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Samen met Shalome, de lokale agente in India, stippelden we een traject uit dat volledig aan onze wensen voldeed. Het was een mooie mix tussen grote en must-see steden en een aantal minder bekende pareltjes. Organisatie tijdens de reis zelf liep ook perfect. Kortom, super!”

Lees hieronder meer India reiservaringen.

”Geweldige reis (alternatieve Golden Triangle). De contactpersoon in India, Shalome, werkte snel en toch heel persoonlijk! Gaf goede informatie, passende voorstellen en overtuigend advies. Al onze wensen wist zij te vertalen in een geslaagde reis. We zijn supertevreden!”

Plan jouw reis naar India

Ben je op zoek naar een bijzondere India rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Shalome, de reisexpert in India. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Shalome.

Reiservaringen India

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar India op Trustpilot of Rondreis.

India met kinderen

Wil je graag naar India reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis India met kinderen.

Beste reistijd India

Hou voor de mooiste India ervaring rekening met de beste reistijd. Maar wellicht speelt voor jou ook de vraag hoe druk het is in de verschillende maanden een rol. Lees meer over de beste reistijd India.