Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Wij hebben een heel mooie rondreis op Java en Bali gemaakt. Alles was goed verzorgd en er werd vooraf goed met ons meegedacht over de invulling van de reis. Daarnaast vind ik het geweldig dat Better Places veel aandacht heeft voor duurzaamheid en belangen voor de lokale bevolking.”

Lees hieronder meer Indonesië reiservaringen.

”Wij zijn met het gezin door Java getrokken van Oost naar West. Alles was prima georganiseerd. Het contact voorafgaand aan de reis was heel prettig en persoonlijk, in overleg is een prachtig programma samengesteld, waarbij aan al onze wensen is voldaan. Wij hadden leuke en originele hotels met prettige hosts en gidsen. Alle chauffeurs waren zeer aardig en betrokken.”

Meer Indonesië reiservaringen?

Benieuwd naar Indonesië reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Indonesië.

Plan jouw reis naar Indonesië

Ben je op zoek naar een bijzondere Indonesië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Emile en Nettert, de reisexperts in Indonesië. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Emile en Nettert.

Reiservaringen Indonesië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Indonesië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Indonesië met kinderen

Wil je graag naar Indonesië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Indonesië met kinderen.

Beste reistijd Indonesië

Hou voor de mooiste Indonesië ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Indonesië is in de maanden juni tot en met september. Lees meer over de beste reistijd Indonesië.