Emile - Reisexpert Indonesië

Bijna dertig jaar geleden reisde ik voor het eerst naar Indonesië en het klikte meteen. Sindsdien woon ik voor de helft van het jaar op Java en voel ik mij er helemaal thuis. Indonesië is enorm divers en de combinatie van natuur en cultuur is heel speciaal. Ik deel graag mijn passie voor dit veelzijdige land met je.

Indonesie specialist Emile

Reizen op maat samenstellen

Emile en Nettert hebben alle kennis in huis om een prachtige reis naar Indonesië voor je samen te stellen. Na een lange reis door Azië belandde Nettert in Indonesië. "Indonesië combineerde het beste van alle landen waar ik eerder was geweest." Na zijn reis besloot hij om reizen te gaan begeleiden en tijdens zijn trainingsreis in Indonesië kwam hij Emile tegen die deze reis begeleidde. Ze werden collega's, toen vrienden en nu zijn ze sinds een aantal jaar samen een reisorganisatie gestart. Ze willen niets liever dan hun passie voor het veelzijdige land met je delen. Samen hebben ze meer dan veertig jaar reiservaring in Indonesië en inmiddels zijn ze echte experts. "Vrijwel alles wat we aanbieden hebben we zelf gedaan en daardoor kunnen we gedetailleerd advies geven over de verschillende eilanden en de activiteiten ter plaatse. We werken samen met veel lokaal gerunde accommodaties, met medewerkers uit de buurt. Op die manier maak je van dichtbij kennis met het lokale leven in Indonesië".

Nettert, je Indonesië specialist

"Hoi, ik ben Nettert en samen met Emile stel ik graag een reis op maat voor je samen naar Indonesië." Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor de Publieke Omroep na zijn studie Journalistiek, ging Nettert bepakt met een rugzak op pad voor een lange reis. Na ruim een jaar kwam hij in Indonesië aan en daar wilde hij niet meer weg. Vanaf 2001 is Nettert voor lange periodes werkzaam geweest als reisbegeleider in het land. Sinds een aantal jaar stelt hij nu samen met Emile reizen samen naar deze bijzondere eilandengroep. Elk eiland is op zichzelf al heel bijzonder en hij kan niet wachten om zijn passie voor Indonesië met je te delen.

Ontwerp je Indonesië vakantie op maat

Of je nu de natuur wilt verkennen op Java, wilt relaxen op Bali of de cultuur wilt ontdekken op Sumatra, het is allemaal mogelijk in het uitgestrekte en veelzijdige Indonesië. Je kunt gemakkelijk en veilig op reis in Indonesië en het is een prachtige bestemming voor je volgende vakantie.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Emile en Nettert doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Emile en Nettert je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Indonesië rondreis

Reisexperts Emile en Nettert helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Indonesië rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Emile en Nettert en hun lokale team altijd bereiken. Daarnaast geven zij je graag ook meer tips voor leuke uitstapjes, restaurantjes en bijzondere plekken op jouw route.

Plan jouw reis naar Indonesië

Ben je op zoek naar een bijzondere Indonesië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Emile en Nettert, de reisexperts in Indonesië. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Emile en Nettert.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Indonesië reis? Samen met Emile en Nettert ontwerp je je individuele rondreis Indonesië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je op Java de Borobudur bezoeken en wil je een stranddagje op Bali, maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, blijft je meestal nog lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Indonesië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Indonesië op TrustpilotRondreis of Reviews.