Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Ellen en haar collega's hebben voor ons een prachtige rondreis gemaakt voor Jamaica. In de voorbereiding heb je duidelijk het gevoel dat er door hen goed geluisterd werd om aan onze verwachtingen te voldoen. Door de kleinschalige lokale accommodaties en rondrit per auto hebben wij Jamaica gelukkig anders leren kennen als "gewone" bezoekers die kiezen voor all inclusive resort.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Wij hebben met behulp van Better Places een prachtige rondreis over Jamaica gemaakt. De hotels voldeden aan onze verwachtingen. Geen grote resorts maar leuke hotels op bijzondere plaatsen. Ook de suggesties die we kregen voor onderweg waren voldoende voor zeker nog een vakantie.”

Meer Jamaica ervaringen?

Benieuwd naar Jamaica reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een individuele rondreis Jamaica hebben gemaakt.

Plan jouw reis naar Jamaica

Ben je op zoek naar een bijzondere Jamaica rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ellen, de reisexpert op Jamaica. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ellen.

Reiservaringen Jamaica

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Jamaica op TrustpilotRondreis of Reviews.

Jamaica met kinderen

Wil je graag naar Jamaica reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Jamaica met kinderen.

Beste reistijd Jamaica

De beste reistijd voor Jamaica is in de maanden februari tot en met oktober. Ook in de overige maanden kan je prima reizen door Jamaica. Lees meer over de beste reistijd Jamaica.