Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

“De organisatie via Better Places was tip top in orde, zowel vóór de reis als tijdens ons verblijf. Elena nam regelmatig met ons contact op, de chauffeurs waren erg begaan en deden er alles aan om ons een schitterende reiservaring te bezorgen. Wij zijn erg blij dat we deze reis met Better Places hebben gedaan, we konden volop genieten van al het moois dat Jordanië te bieden heeft.”

Lees hieronder meer Jordanië reiservaringen.

“Better Places werkt samen met lokale reisagenten, waar je direct contact mee hebt. Heel prettig. Wij hadden voor onze Jordanië reis contact met Elena, een zeer behulpzame, vriendelijke en betrokken vrouw. We hebben haar laten weten welke plekken we wilden bezoeken en wat voor soort vakantiegangers wij zijn. Zij heeft een prima voorstel voor ons gemaakt, perfect passend bij onze wensen. Onze vakantie was fantastisch!”

Meer Jordanië reiservaringen?

Benieuwd naar Jordanië reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Jordanië.

Plan je reis naar Jordanië

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Elena, de reisexpert in Jordanië. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Jordaniëreis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Jordanië of de beste reistijd Jordanië.

Reiservaringen Jordanië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Jordanië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Jordanië met kinderen

Wil je graag naar Jordanië reizen en ben je op zoek naar een complete reis voor de familie? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van de meest unieke reizen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreizen in Jordanië, of lees meer over dit mooie land op de blogs van Karlijn.