De ultieme Jordanië vakantie

Bekijk de favoriete reisroute door dit land in het Midden-Oosten van onze lokale reisexpert. Deze route van 20 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Jordanië reis 


 

Jordanië reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige landschappen in Jordanië, een avontuurlijke reis met gids wilt doen of met de kinderen op stap bent. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Jordanië. Onze lokale reisexpert Elena kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Elena woont in Jordanië en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Jordanië naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Jordanië

Natuurlijk ga je naar Petra als je Jordanië bezoekt. Zorg dat je daar genoeg tijd voor hebt, want twee tot drie dagen heb je er echt nodig. Dan heb je de tijd om ook de minder bezochte plekken te ontdekken en mooie wandelingen te maken. Petra is niet alleen qua cultuur, maar ook qua natuur schitterend. Ik kan bijvoorbeeld de wandeling van Little Petra naar Petra aanraden. Daarbij wandel je vier uur met een lokale Bedoeïenen-gids over een pad dat lang niet alle gidsen kennen. Toen ik deze wandeling voor het eerst maakte was ik sprakeloos. Ik voelde me zo klein naast die enorme rotspartijen.” Een andere favoriet van Elena is het Wadi Mujib Reserve, dat omringd wordt door bergen. Je kunt hier de Siq-trail lopen. “Dit pad slingert zich tussen enorme, kleurrijke rotsen en onderweg kom je watervallen en waterpoelen tegen”, zegt Elena. “De landschappen zijn hier schitterend.”