Montenegro specialist

Reizen op maat samenstellen

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale specialist in Montenegro die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Ontwerp je Montenegro vakantie op maat

''Duurzaam toerisme hebben we hoog in het vaandel staan. Zo volgen we de standaarden van GSTC Sustainable Tourism en ben ik zelf een trainer bij “Leave No Trace”. Ik beschouw Montenegro als mijn thuis, waar mijn kinderen opgroeien en waar ik me zeer betrokken voel bij de manier van leven hier. En ik ben gek op bergen en voel het als een voorrecht elke ochtend wakker te mogen worden met schitterend zicht op de zee en de bergen hier in de mooie Baai van Kotor.''

Laat je inspireren door de Montenegro. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Hayley, je Montenegro specialist, doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Hayley je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Montenegro rondreis

Reisexpert Hayley helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Montenegro rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Hayley altijd bereiken. Daarnaast geeft zij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Montenegro

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Montenegro op TrustpilotRondreis of Reviews.