Nicaragua specialist Ernesto

Plan jouw reis naar Nicaragua

Ben je op zoek naar een bijzondere Nicaragua rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ernesto, de reisexpert in Nicaragua. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ernesto.

Ernesto - Reisexpert Nicaragua

Hola, ik ben Ernesto, je lokale Nicaragua specialist. Ik werk al meer dan 10 jaar in het toerisme en mijn passie voor ontdekken groeit nog elke dag. Ik vind het leuk om reizigers te verbinden met de lokale bevolking, de natuur, geweldige avonturen en authentieke ervaringen.

Nicaragua specialist Ernesto

Ontwerp je Nicaragua vakantie op maat

Jungle, vulkanen, Caribische eilanden en koloniale steden: alles wat typerend is voor Midden-Amerika vind je in Nicaragua. En het mooiste is misschien wel dat het nog helemaal niet zo toeristisch is! Of je nu op zoek bent naar een natuurreis, de lokale cultuur en bewoners wilt leren kennen of zelfs op reis wilt met kinderen; het kan allemaal.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Ernesto doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Ernesto je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Nicaragua rondreis

Ernesto en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Nicaragua rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Ernesto en zijn team altijd bereiken. Daarnaast geven ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Nicaragua reiservaringen

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Nicaragua op TrustpilotRondreis of Reviews