Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Rondreis Nicaragua gedaan. Wat een mooi land! Via Better Places in contact gekomen met de lokale vertegenwoordiger via wie de reis op maat konden samenstellen. Dit werkt perfect. Ze weten de mooie locaties en hebben goede tips. Ook ter plekke werkt het zeer goed, vervoer was prima geregeld evenals de gidsen. Echt helemaal niets om over te klagen, beter geregeld kan niet..”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Het is niet snel dat wij een 10 geven voor een waardering van een bedrijf. In dit geval meer dan terecht. Wij zijn met 10 man naar Nicaragua gegaan voor ongeveer 21 dagen. Hierbij hebben wij Better Places gebruikt om onze reis te verwezenlijken. Al van het eerste mailtje hebben wij onderbouwende feedback gekregen en hebben ze meegedacht aan opties die mogelijk waren voor ons. Dit heeft geleid tot een ontzetten goed georganiseerde reis die perfect uitgevoerd was.”

Meer reiservaringen Nicaragua?

Benieuwd naar Nicaragua reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Nicaragua.

Plan jouw reis naar Nicaragua

Ben je op zoek naar een bijzondere Nicaragua rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ernesto, de reisexpert in Nicaragua. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ernesto.

Nicaragua reiservaringen

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Nicaragua op TrustpilotRondreis of Reviews

Nicaragua met kinderen

Wil je graag naar Nicaragua reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Nicaragua met kinderen.

Beste reistijd Nicaragua

Hou voor de mooiste Nicaragua ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Nicaragua is in de maanden november tot en met maart. Ook in juli kun je prima reizen door Nicaragua. Lees meer over de beste reistijd Nicaragua.