Duurzame reizen Nicaragua

Bekijk de favoriete reisroute door dit Midden-Amerikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 24 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Nicaragua vakantie 

Actieve en bijzondere Nicaragua reizen

Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur in Nicaragua, cultuur wilt snuiven in de koloniale steden, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar relaxen op het strand. In onze voorbeeldreizen Nicaragua kan je ideeën opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Ernesto kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Ernesto woont al zijn leven lang in Nicaragua en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Nicaragua naar wens te maken. Bekijk onze Nicaragua reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Nicaragua

Nicaragua wint de laatste jaren aan populariteit onder reizigers, en dat is niet gek. De natuur met haar nevelwouden en vulkanen waar je vanaf kan suizen is indrukwekkend, koloniale steden zijn er in overvloed en witte stranden vind je zowel op het vaste land als op een van de eilanden. Vervelen zul je je geen moment!