Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Isabel en haar team zijn erg attent op de bijzonderheden van elke klant. Grote kennis van het gebied net als van de lokale flora en fauna. Gegarandeerd een unieke ervaring voor wie houdt van avontuur en natuur! ”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Zeer interessante en diverse programma's met verschillende componenten zoals gastronomie, historisch en natuurlijk erfgoed. Isabel had alle logistieke onderdelen goed georganiseerd, inclusief tips voor kleinschalige hotels met vegetarische gerechten."

Plan jouw reis naar Portugal

Ben je op zoek naar een bijzondere Portugal rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Isabel, de reisexpert voor Noord-Portugal. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Isabel.

Reiservaringen Portugal

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Portugal op RondreisNaturescanner of Reviews.

Portugal met kinderen

Wil je graag naar Portugal reizen met het gezin en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier een voorbeeld voor een familiereis Portugal.