Ontwerp je Roemenië vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Adina doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Maria, je Roemenië specialist

Toen ik besefte dat ik zo vaak als maar mogelijk was op reis was, besloot ik de stap te wagen en ook professioneel het toerisme in te gaan. Ik heb veel ervaring met het organiseren van grote en kleine evenementen waar buitenlandse gasten vanuit de hele wereld bij betrokken zijn. Al deze ervaring met verschillende culturen en achtergronden komt mij goed van pas bij het samenstellen van een perfect op maat gemaakte reis door Roemenië.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Adina je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Roemenië rondreis

Reisexpert Adina helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Roemenië rondreis, Zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Adina altijd bereiken. Daarnaast geeft Adina je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Je eigen Roemenië rondreis
Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Roemenië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Adina, onze lokale Roemenië specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Roemenië reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Roemenië of de beste reistijd Roemenië.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Roemenië reis? Samen met Adina ontwerp je je individuele rondreis Roemenië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Roemenië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Roemenië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Roemenië op TrustpilotRondreis of Reviews.