Ontwerp je Roemenië vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Adina doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Maria, je Roemenië specialist

Toen ik besefte dat ik zo vaak als maar mogelijk was op reis was, besloot ik de stap te wagen en ook professioneel het toerisme in te gaan. Ik heb veel ervaring met het organiseren van grote en kleine evenementen waar buitenlandse gasten vanuit de hele wereld bij betrokken zijn. Al deze ervaring met verschillende culturen en achtergronden komt mij goed van pas bij het samenstellen van een perfect op maat gemaakte reis door Roemenië.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Adina je wensen door en zij stuurt je een voorstel. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina voor reisideeën voor een individuele reis naar Roemenië.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind oktober niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Ondersteuning voor én tijdens je Roemenië rondreis

Reisexpert Adina helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Roemenië rondreis, Zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Adina altijd bereiken. Daarnaast geeft Adina je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Je eigen Roemenië rondreis
Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Roemenië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Adina, onze lokale Roemenië specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Roemenië reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Roemenië of de beste reistijd Roemenië.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Roemenië reis? Samen met Adina ontwerp je je individuele rondreis Roemenië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Roemenië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Roemenië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Roemenië op Trustpilot of Rondreis.