Spanje specialist Rob

Plan jouw reis naar Spanje

Ben je op zoek naar een bijzondere Spanje rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Rob, de reisexpert in het binnenland van Spanje. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Rob.

 Rob's regio's

  • Castilië en León
  • Castilië- La Mancha
  • Madrid
  • Extremadura

Rob - Reisexpert Spanje

"In de binnenlanden van Spanje kun je fantastisch wandelen. Zelf ga ik ook graag op pad en ik vind het leuk om mooie wandelbeschrijvingen in elkaar te zetten. Ook de gastronomie hier in Midden-Spanje is geweldig. De heerlijke wijnen in combinatie met een goede kaasplank zijn ideaal voor op een terrasje."

Spanje specialist Rob

Ontwerp je Spanje vakantie op maat

De gastronomie, nationale parken en de indrukwekkende geschiedenis maken dat Spanje je veel meer te bieden heeft dan een relaxte strandvakantie. Trek de bergen in voor een prachtige wandeling, proef de heerlijke kazen rechtstreeks op de boerderij en bezoek oude gebouwen met een lokale gids. Spanje is een fantastisch vakantieland voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Rob doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Rob je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Ondersteuning voor én tijdens je Spanje rondreis

Spanje specialist Rob en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Spanje rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Rob altijd bereiken. Daarnaast geeft Rob je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Spanje met kinderen

Wil je op vakantie naar Spanje met kinderen? Dat kan! Spanje is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Rob, onze lokale reisspecialist, helpt je graag om een mooie familiereis naar Spanje samen te stellen

Reiservaringen Spanje

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Spanje op TrustpilotRondreis of Reviews.