Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Wij waren verrast door de schoonheid van Asturias in Spanje, zo veel te zien, doen en ontdekken! Debora weet veel over de regio en gaf ons erg waardevolle suggesties en interessante feitjes. Ook een mooie plek om te bezoeken met kinderen.

Lees hieronder meer Noordwest-Spanje reiservaringen.

Vorig jaar bezocht ik Asturias, een hele mooie regio in noordwest Spanje, en ik heb het erg naar mijn zin gehad. De regio is best wel anders dan de rest van Spanje: er is nog steeds een authentieke cultuur en veel lekker eten en drinken. Het klimaat is mild en de regio is nog niet erg ontdekt door toeristen, een geweldig plek om te wandelen. Ik kom graag snel terug naar Asturias!

Plan jouw reis naar Spanje

Ben je op zoek naar een bijzondere Spanje rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Rob, Alba, Richard of Debora, de reisexperts in Spanje. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Rob, Alba, Richard of Debora.

Reiservaringen Spanje

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Spanje op TrustpilotRondreis of Reviews.

Spanje met kinderen

Wil je graag naar Spanje reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Spanje met kinderen door het binnenland of deze familiereis Spanje door het noordwesten.

Beste reistijd Spanje

Houd voor de mooiste Spanje ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Spanje is in de maanden april tot en met oktober. In de overige maanden kun je ook prima een rondreis Spanje maken, maar houd in de winter rekening met sneeuwval. Lees meer over de beste reistijd Spanje.