Kaart Spanje

Luxe vakantie Spanje

Bezoek Midden-Spanje in stijl en overnacht in paradores.

Bekijk de luxe vakantie Spanje

Ook voor de doorgewinterde reiziger valt er in Europa nog veel te ontdekken

Ontvang een voorstel op maat

Geef Debora of Rob je wensen door en ontvang een voorstel op maat.

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts alleen aanvragen voor verre reizen in behandeling met vertrek vanaf september 2021. Voor bestemmingen binnen Europa kun je aanvragen doen voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts voor bestemmingen binnen Europa alleen aanvragen in behandeling voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Zonder vliegen naar Spanje

Je kunt Spanje prima bereiken met de trein of auto. Gelukkig is het heel gemakkelijk om met de trein naar Spanje te reizen. 

Met de trein naar Spanje

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Spanje maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Voorkom drukte en overtoerisme, reis in het voor- of naseizoen

Reisadvies Spanje

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Spanje. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Noordwest-Spanje

rondreis-spanje

Beste reistijd Midden-Spanje

beste-reistijd-spanje

Beste reistijd Spanje

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Rondreizen Spanje

Rondreis Spanje met kinderen

Ook een rondreis Spanje met kinderen is geen enkel probleem. Onze reisspecialisten stellen graag een familiereis op maat samen, met activiteiten die helemaal zijn afgestemd op de kinderen. Bezoek bijvoorbeeld een middeleeuws spookkasteel bij Valladolid of ga kajakken op de meren van Guadalajara. We passen het reistempo graag aan op het tempo van het gezin, zodat voldoende rust en lekker actief zijn elkaar afwisselen.

Luxe reizen in Spanje

Als je graag in luxe rondreist, dan is Spanje een ideale bestemming. We bieden mooie luxe reizen naar Spanje aan, waarbij je slaapt in bijzondere boutique hotels en een ontspannen reistempo aanhoudt. Je reist met je eigen huurauto en bezoekt sfeervolle steden als Madrid, Salamanca en Valladolid, met volop bezienswaardigheden. Rond de stad liggen verschillende wijngebieden, waar je de lekkerste wijnen kunt proeven.

Rondreis Spanje: vakantie zonder vliegen

Een rondreis Spanje kun je prima maken zonder te vliegen. De afstand van Nederland naar Spanje is goed te overbruggen met één overnachting, als je kiest voor een reis met eigen auto. Een treinreis is ook het overwegen waard, want de hogesnelheidsverbindingen naar Spanje zijn snel en comfortabel. Ter plekke is het handig om met je eigen auto of een huurauto door Spanje te reizen. Zo kom je op plekken waar je met het openbaar vervoer niet kunt komen en bezoek je ook meer afgelegen natuurgebieden of unieke accommodaties op het Spaanse platteland.

Overnachten in Spanje: bijzondere accommodaties

Je individuele rondreis Spanje wordt helemaal compleet als je slaapt in unieke accommodaties. Onze lokale reisexperts kennen de mooiste overnachtingsplekken en kiezen voor kleinschalige boutique hotels, ecologische boerderijen, voormalige kastelen, paleizen en kloosters. Zo weet je zeker dat je altijd op de mooiste plekken overnacht, die je niet meer vergeet. Lees hier meer over onze hotels in Spanje.

Stel zelf je rondreis door Spanje samen

Bij Better Places kun je je rondreis door Spanje zelf samenstellen. Geef je wensen door aan onze lokale reisexperts Rob en Debora en ze maken graag een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen rondreis Spanje

Wat is de beste reistijd voor Spanje?

Is Spanje geschikt voor een actieve reis?

Kun je met de auto naar Spanje reizen?