Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Lea van Better Places (organisator ter plaatse in Sri Lanka) begreep heel goed dat wij een individuele rustige rondreis wilden in kleine maar toch luxere hotelletjes. Dit heeft ze heel goed gedaan en is super gelukt. Vanaf aankomst tot vertrek in de watten gelegd door onze privé chauffeur Anil. Een ideale mix tussen natuur en cultuur. We bezochten de twee oude koningssteden en Lion rock en natuurlijk Kandy, maar ook Willpatu natuurreservaat, Yala natuurreservaat, Horton plains (natuurreservaat) en ook Ella in de bergen. Om af te sluiten met bezoek aan Galle en een 4 nachten relax in Hikkaduwa in een onvergetelijk boutique hotel met maar 5 kamers en een droomteam.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”In overleg met de lokale expert Lea hebben we een reis samengesteld naar onze voorkeur. Lea was hierin erg flexibel en dacht goed mee. We hadden een comfortabel busje met een prima chauffeur, die goed Engels sprak, veel wist en elke keer leuke verrassingen voor ons bedacht. De locaties die voor ons geboekt waren, waren prachtig gelegen, schoon en met heel hartelijke eigenaren, die ons gastvrij onthaalden en steeds met wisselende lokale gerechten lieten kennismaken. We hebben veel verschillende aspecten van Sri Lanka gezien. Het is een prachtig eiland en we hebben op een ontspannen manier veel kunnen zien.”

Meer Sri Lanka reiservaringen?

Benieuwd naar Sri Lanka reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Sri Lanka.

Plan jouw reis naar Sri Lanka

Ben je op zoek naar een bijzondere Sri Lanka reis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Lea, de reisexpert in Sri Lanka. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Lea.

Reiservaringen Sri Lanka

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Sri Lanka op TrustpilotRondreis of Reviews.

Sri Lanka met kinderen

Wil je graag naar Sri Lanka reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Sri Lanka met kinderen.

Beste reistijd Sri Lanka

Hou voor de mooiste Sri Lanka ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Sri Lanka is in de maanden februari tot en met april. Ook in de overige maanden is het reizen door Sri Lanka goed te doen. Lees meer over de beste reistijd Sri Lanka.