Sri Lanka reizen op maat

Sri Lanka is heel afwisselend qua natuur, cultuur, strand en steden. Ook een rondreis Sri Lanka met kinderen is een aanrader.  De accommodaties zijn kleinschalig en sfeervol, de reisdagen zijn niet te lang en het land heeft volop bezienswaardigheden die kinderen aanspreken. Je reist bovendien comfortabel met eigen vervoer. Onze lokale reisexpert Lea kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Lea woont al jaren in Sri Lanka en heeft veel ervaring met het organiseren van individuele Sri Lanka reizen. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Sri Lanka naar wens te maken. Bekijk onze Sri Lanka reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis met hulp van Lea.

Waarom Sri Lanka?

Er zijn genoeg redenen om Sri Lanka te bezoeken. Zowel als cultuur-, natuur-, en gastronomie liefhebber ben je hier aan het juiste adres. In Ella, een sfeervol dorpje, kan je elke dag een andere wandeling maken. Ook de hike naar World’s End in Horton Plains National Park is schitterend. Wil je je Sri Lanka reis rustig afsluiten? Breng dan je laatste vakantiedagen door aan de kust, op één van de mooie witte palmenstranden. Ten tweede zijn de tempels in Sri Lanka indrukwekkend. Bewonder zeker de oude koningssteden Anuradhapura en Polonnaruwa. Voor Polonnaruwa kun je het beste een fiets huren en op je gemak de prachtige oude tempels bekijken. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Sri Lanka reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Sri Lanka reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!