Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad in Tsjechië! De accommodaties waren prima! Onze bagage stond altijd klaar bij aankomst. Het ontbijt was iedere keer een feest! De routes waren mooi en afwisselend. 

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

Wij hebben een heerlijke wandelvakantie gehad. Het reuzengebergte was voor ons nieuw en is goed bevallen. Elke accommodatie verwachtte onze komst en men was gastvrij.

Better Places heeft voor ons een reis naar Tsjechië georganiseerd. We hebben een week gewandeld van berghut naar berghut in het Reuzengebergte en daarna hebben wij een week in Praag en omgeving doorgebracht. De kleinschalige overnachtingsadressen, het prachtige appartement in Praag midden in de stad, BBQ-en met de locals, kookworkshop, paardrijden, het gebruik van verschillende lokale vervoersmiddelen maakten allemaal nét het verschil ten opzichte van zelf regelen. We hebben ook goede tips gehad voor restaurants, parkings, app's, wandelingen etc. Dat komt toch echt door de lokale reisagenten (Jana en Martina zijn geweldig!) waar ze gebruik van maken. Echt top, super mooie vakantie gehad! 

Reiservaringen Tsjechië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Tsjechië op TrustpilotRondreis of Reviews.