Tsjechië reizen op maat

Tsjechië is een fascinerend land dat zelfstandig werd in 1993. Sindsdien heeft Tsjechië op alle gebieden een grote groei doorstaan. De mooie natuur, de indrukwekkende monumenten en de vriendelijke bevolking motiveert vakantiegangers om naar Tsjechië komen. Bekijk onze Tsjechië reizen en doe inspiratie op voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Luit kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Luit heeft veel ervaring met het organiseren van reizen door Tsjechië. Gebruik zijn expertise om jouw ideale reis naar Tsjechië te beleven.

 

Waarom Tsjechië?

Tsjechië heeft enorm veel te bieden voor jong en oud. Van barokke steden, kleinere stadjes als Kutna Hora, knusse dorpjes, stijlvolle 19e-eeuwse kuuroorden en middeleeuwse kastelen, er is genoeg moois te zien en te beleven. Wanneer je in Tsjechië bent, moet je zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad Praag. De historische binnenstad met talloze gebouwen is indrukwekkend en de groene omgeving van Praag is ideaal om een wandeling doorheen te maken. Maar ook als je een actieve reis wilt maken, is Tsjechië de ideale plek. Onder andere zijn wandelen, kanoën, fietsen en klimmen sportieve activiteiten die je in Tsjechië zeker kan beleven.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Tsjechië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Tsjechië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!