In het hart van Europa ligt het veelzijdige land Tsjechië, een prachtige bestemming met talloze mogelijkheden. Ben je een echte natuurliefhebber en houd je van actieve vakanties? Dan is een individuele rondreis Tsjechië een aanrader. Steek het Reuzengebergte over tijdens een waanzinnige wandeltocht, fiets langs de rotspilaren in het Boheems Paradijs of stap in een kajak om door een van de vele rivieren te peddelen. Een bezoek aan gezellige dorpjes en de cultuurrijke hoofdstad Praag maken je rondreis compleet. 

Ook voor de doorgewinterde reiziger valt er in Europa nog veel te ontdekken

Ontvang een voorstel op maat

Geef Luit je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts alleen aanvragen voor verre reizen in behandeling met vertrek vanaf september 2021. Voor bestemmingen binnen Europa kun je aanvragen doen voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts voor bestemmingen binnen Europa alleen aanvragen in behandeling voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Tsjechië maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Voorkom drukte en overtoerisme, reis in het voor- of naseizoen

Reisadvies Tsjechië

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Tsjechië. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Tsjechië

rondreis-tsjechie

Beste reistijd Tsjechië

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!