Vind je vliegtickets naar Sardinië

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places op Sardinië zijn er verschillende vliegroutes naar Olbia en Cagliari. Deze kun je hieronder bekijken.

Naar Cagliari

  • Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks met KLM naar Cagliari.
  • Vanaf Brussel vlieg je rechtstreeks met Ryanair naar Cagliari.

Naar Olbia

  • Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks met Transavia en Corendon naar Olbia.
  • Vanaf Brussel vlieg je rechstreeks met Brussels Airlines naar Olbia.

Naar Alghero

  • Vanaf Brussel vlieg je rechtstreeks met Ryanair naar Alghero.

Heb je een vraag over de aansluiting van de vlucht op het reisplan? Neem dan contact op met Sandra, de reisexpert van Better Places op Sardinië.

Tips bij het boeken van je vlucht

  • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
  • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
  • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

Sardinië is ook goed te bereiken per trein. Met de trein maak je een prachtige treinreis door Europa.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we voor je op een rij.

Plan jouw reis naar Sardinië

Ben je op zoek naar een bijzondere Sardinië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sandra, de reisexpert van Sardinië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sandra.

logo voetafdrukBetter Places is gestopt met het compenseren van de CO2-uitstoot van haar reizen. In plaats daarvan willen wij de CO2e-uitstoot van al onze reizen elk jaar met 5% verminderen. Wij investeren voor elke reiziger een bedrag in projecten voor duurzame energie of biodiversiteit.