Zweden specialist Sylvia

Plan jouw reis naar Zweden

Ben je op zoek naar een bijzondere Zweden rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Zweden. Sylvia of Elsbeth maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Zweden specialisten.

 

 Sylvia's regios

  • Västmanland
  • Dalarna
  • Gästrikland
  • Örebro (provincie Närke)
  • Värmland
  • Västra Götaland
  • Östergötland

Sylvia - Reisexpert Zweden

Hej, mijn naam is Sylvia en ik woon in Zweden, waar ik al jarenlang werk als Zweden specialistTerugkeren in de tijd naar waarden die we uit het oog verloren zijn, dat is Midden-Zweden. Een reis door Midden-Zweden zet je aan het denken en doet je zin krijgen naar meer!

Zweden specialist Sylvia

Ontwerp je midden Zweden vakantie op maat

Een reis naar Midden en Zuid-Zweden is als een stap terugzetten in de tijd. Je kunt er uren wandelen rond de meren en tussen de bossen zonder een mens tegen het lijf te lopen. Midden en Zuid-Zweden is tevens Europa’s dichtste wildernis, waarbij je de kans krijgt om dieren als bevers, elanden en zelfs wilde bruine beren van dichtbij te observeren.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Sylvia doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel

Geef Sylvia je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Zweden rondreis

Reisexpert Sylvia helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Zweden rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Sylvia altijd bereiken. Daarnaast geeft Sylvia je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Zweden

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zweden op TrustpilotRondreis of Reviews.