Tips voor een duurzame Canada reis

Er zijn vele manieren waarop ook jij je reis zo positief mogelijk kan maken. Zo kun je bijdragen aan duurzaam reizen in Canada door het formaat van de huurauto af te stemmen op je behoefte en daarmee de hoeveelheid brandstof die je gebruikt zo beperkt mogelijk te houden. Ook hoef je geen duizenden kilometers af te leggen om een geweldig gevarieerde Canada vakantie te ervaren, wij zullen het tegendeel zeker proberen te promoten. Op deze manier ervaar je Canada het best! De mooiste en meest duurzame aandenkens vind je vaak in lokale kunstgalerijen. Van First Nation tot Modern. Het is vaak wel iets duurder maar je hebt dan wel iets unieks en je steunt de lokale economie. Wil je graag wat extra's bijdragen aan de prachtige natuur, maak dan een donatie ten goede van een natuurproject dat je interesseert, ‘adopteer’ een walvis voor onderzoeks- doeleinden of steun een lokaal wildlife recovery centrum. Bekijk al onze tips voor duurzaam reizen. Zo draag je ook een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen!

Lokale ervaringen

Van reizen word je gelukkig. Je krijgt meer begrip voor andere culturen en je ziet met eigen ogen hoe mooi onze wereld is. Laat je inspireren door ondernemers met een indrukwekkend verhaal. Ga op avontuur met lokale gidsen die de mooiste plekken weten te vinden. Niet alleen de natuur en de bewoners profiteren van een duurzaam reis. Er staat jou als reiziger een onvergetelijke ervaring te wachten. 

Daisy - locals

"Reizen met een sociale onderneming betekent niet alleen een bijzondere ervaring, je mag je er ook nog eens goed bij voelen. Jouw geld wordt namelijk gebruikt om het leven van de gemeenschap die je bezoekt een beetje beter te maken."

Daisy - Impact Manager Better Places
Daisy