Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”John en Christine hebben onze reis perfect georganiseerd, met oog voor detail. We hebben van de hele reis genoten, maar de tweedaagse kajak tour in Desolation Sound was wel heel bijzonder. 's Avonds hoorden we het geluid van een walvis, wat magisch was. Onze gids Richard zorgde erg goed voor ons en kon ontzettend veel vertellen over het gebied en de cultuur van de inheemse bevolking van Canada.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Vanaf onze eerste aanvraag hebben we een heel fijn contact gehad met John en Christine. Ze speelden goed in op onze wensen en kwamen met goede tips. Het is overduidelijk dat ze Canada heel goed kennen! Onze gidsen onderweg waren super vriendelijk en wisten veel van hun gebied. Sommigen konden echt leuk vertellen! We hebben een geweldige vakantie gehad!”

Plan jouw reis naar Canada

Ben je op zoek naar een bijzondere Canada rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met John en Christine, de reisexperts in Canada. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsstreek bij John en Christine.

Reiservaringen Canada

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Canada op TrustpilotRondreis of Reviews.

Canada met kinderen

Wil je graag naar Canada op vakantie met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek.

Beste reistijd Canada

Houd voor de mooiste Canada ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd Canada is mei t/m begin oktober. Ook in de het vroege voor- en late najaar kun je prima reizen door Canada, met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer over de beste reistijd Canada.