Costa Rica specialist Miranda

Plan jouw reis naar Costa Rica

Ben je op zoek naar een bijzondere Costa Rica rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Miranda, de reisexpert in Costa Rica. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Miranda.

Miranda - Reisexpert Costa Rica

Hola, mijn naam is Miranda en ik ben je Costa Rica specialist. Ik laat reizigers graag kennismaken met de overweldigende en diverse natuur; de bijzondere plekjes waar al je zintuigen op scherp worden gezet. Zoals in Corcovado, waar het ongerepte regenwoud tot aan verlaten stranden loopt, felgekleurde ara’s met luid geschreeuw over je hoofd vliegen en de apen in de bomen hangen. ¡Pura Vida!

Costa Rica expert Miranda

Ontwerp je Costa Rica vakantie op maat

De natuur in Costa Rica is overweldigend en de diversiteit van dit land is grandioos; zo veel te zien, te doen en te ontdekken in dit kleine land! In Costa Rica kan je gemakkelijk en veilig reizen, er is veel te zien en toch met korte reisafstanden. Een prachtig vakantieland voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Miranda doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Miranda je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts alleen aanvragen voor verre reizen in behandeling met vertrek vanaf september 2021. Voor bestemmingen binnen Europa kun je aanvragen doen voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts voor bestemmingen binnen Europa alleen aanvragen in behandeling voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Costa Rica rondreis

Costa Rica specialist Miranda en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Costa Rica rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Miranda en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Miranda je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Costa Rica met kinderen

Wil je op vakantie naar Costa Rica met kinderen? Dat kan! Costa Rica is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Miranda, onze lokale reisspecialist, helpt je graag om een mooie familiereis naar Costa Rica samen te stellen

Costa Rica reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Costa Rica o Reisgraag of Rondreis.