Panama Costa Rica specialist Liesbet

Plan jouw reis naar Costa Rica

Ben je op zoek naar een bijzondere Costa Rica rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Liesbet, de reisexpert in Costa Rica. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Liesbet.

Liesbet - Reisexpert Costa Rica

Hola, mijn naam is Liesbet en ik ben je Costa Rica specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door het veelzijdige Costa Rica; het land van rokende vulkanen, brullende apen, ongerepte jungle, vogels in alle kleuren van de regenboog en prachtige stranden.

Costa Rica specialist Liesbet

Ontwerp je Costa Rica vakantie op maat

De natuur in Costa Rica is overweldigend en de diversiteit van dit land is grandioos; zo veel te zien, te doen en te ontdekken in dit kleine land! In Costa Rica kan je gemakkelijk en veilig reizen, er is veel te zien en toch met korte reisafstanden. Een prachtig vakantieland voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Liesbet doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Liesbet je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Weet je al welke eilanden je wilt bezoeken?
Een combinatie van onderstaande eilanden is uiteraard ook mogelijk

Ondersteuning voor én tijdens je Costa Rica rondreis

Costa Rica specialist Liesbet en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Costa Rica rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Liesbet en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Liesbet je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Costa Rica met kinderen

Wil je op vakantie naar Costa Rica met kinderen? Dat kan! Costa Rica is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Liesbet, onze lokale reisspecialist, helpt je graag om een mooie familiereis naar Costa Rica samen te stellen

Costa Rica reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Costa Rica o Reisgraag of Rondreis.